Diensten

We vertalen de grote vraagstukken van vandaag naar pakkende formats voor uw publiek. We denken mee over het neerzetten van een programma of event, maken content en zijn te boeken als liveshow of workshop bij uw organisatie, bedrijf of onderwijsinstelling. Ook is het mogelijk (een van) onze presentatoren te boeken als dagvoorzitter, moderator, podcasthost of spreker voor uiteenlopende evenementen.

De Kiesmannen als Moderator, 

Spreker of 

Programmamaker

De Kiesmannen is een team van enthousiaste vrouwen en mannen met een rijke ervaring in het neerzetten van unieke formats. We zijn zowel als collectief of individu te boeken voor uiteenlopende evenementen. De presentatoren zijn allen getrainde sprekers, dagvoorzitters en programmamakers met veel ervaring en eigen stijl: scherp, inhoudelijk sterk en vol goede energie. 

Boek een show met de Kiesmannen

Op zoek naar een activiteit met inhoud, humor en flair voor je team? Boek een interactieve liveshow van de Kiesmannen! Met een team van redacteuren maken de Kiesmannen interactieve liveshows over maatschappelijke thema’s als de Klimaatcrisis, de Toekomst van Europa, de Verkiezingen of een thema op maat. 

Zin in gekregen?

Expertises

Burgerschap en democratie

Jongerenparticipatie

Nederlandse politiek

Europese politiek

Engagement in de 21e eeuw

Amerikaanse Verkiezingen 

De Klimaatcrisis

Europese cultuur

Deze organisaties gingen je voor