De Grote Verkiezingsshow – Paradiso Amsterdam (6 maart 2023)

Op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Op maandag 6 maart staan De Kiesmannen voor de 5e keer met De Grote Verkiezingsshow in Paradiso Amsterdam.

Dit evenement is uitverkocht

Op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Misschien wel de állersaaiste verkiezingen van Nederland. Denk je. Want de Provincie gaat over veel meer dan je ooit had durven dromen: stikstof, woningbouw, Tata Steel, Schiphol, de energietransitie, asielzoekers, datacenters, en nog eens: stikstof. Je kan het zo gek niet bedenken of de Provincie heeft er wel iets mee te maken. Ook kiezen de leden van de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer. De belangrijkste taak van de Eerste Kamer is het goedkeuren of verwerpen van wetsvoorstellen: niet onbelangrijk voor dit wankelende kabinet.

Maar heb jij geen zin of tijd om al die langdradige partijprogramma’s te lezen? De Kiesmannen got you covered. Op maandag 6 maart, één week voor de verkiezingen, lanceert De Kiesmannen voor de vijfde keer een spetterende verkiezingsshow in Paradiso Amsterdam.

Hoe verschillen de politieke partijen op thema’s als wonen, stikstof & klimaat? Wat doet de Commissaris van de Koning? En gaan nieuwe partijen als de BoerBurgerBeweging, JA21 & Volt iets toevoegen in de provincies?

Vergeet dus de lange verkiezingsprogramma’s, saaie paneldiscussies of TV debatten, en zet je schrap voor anderhalf uur lang politiek vuurwerk zodat we als jonge generatie massaal dat stemhokje kunnen gaan bestormen dit jaar.

Presentatoren: Jochem Jordaan & Fien Reerds

Door de Kiesmannen
13 dec, 2022

Partners

In samenwerking met Paradiso Amsterdam Partners: Europese Commissie, Gemeente Amsterdam & Kieskompas
Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Kiesmannen.

Aanmelden voor

Je bent geabonneerd!