Untold Stories

Zeven workshopweken in de uithoeken van Europa

In het kader van de conferentie over de toekomst van Europa hebben we een subsidie van het Europees Parlement ontvangen om verhalen te verzamelen en campagnes op te zetten in zeven verschillende ondergerapporteerde landen in Europa. Het doel van Untold Stories is om de stemmen en verhalen te versterken van jonge mensen in landen die niet in gelijke mate worden vertegenwoordigd in het Europese publieke debat. 

We vormden zeven interdisciplinaire workshopweken in zeven landen (Cyprus, Noord-Ierland, Groenland, Estland, Bosnie, Hongarije & Roemenie) waar we samen met lokale jonge journalisten en campaigners samenwerken om een platform te creëren voor lokale, meeslepende multimediaverhalen over de meest urgente kwesties van onze tijd en hun ideeën over onze collectieve toekomst in Europa. 

Als initiërende partner zijn we samen met mediacollectief Are We Europe volledig verantwoordelijk voor de productie van zeven workshopweken, multimediaverhalen, campagnes. Het project trok meer dan 100 deelnemers en bereikte duizenden jongeren, zowel online als offline.

Door Dylan Ahern
16 jan, 2022

Partners

AreWeEurope en het Europees Parlement
Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de Kiesmannen.

Aanmelden voor

Je bent geabonneerd!